|

رهبر معظم انقلاب در جمع اصلاح طلبان: عامل اغتشاشات اخیر را پیدا کردیم

به گزارش خبرگزاری فارس، صبح امروز رهبر معظم انقلاب در همایش با «ولایت تا امامت و لبیک یا خامنه ای» میزبان گروهی از مسئولان پیشین و مسئولان کنونی کشورمان بود. رهبر معظم انقلاب با اشاره به فتنه اخیر اعلان کردند که با همت فرزندان غیور امت اسلامی و سربازان گمنام امام زمان عامل اغتشاشات اخیر با هشتصد و بیست ساعت کار کارشناسی شناسایی شد و معلوم شد که عامل اغتشاشات «دشمن» بود.

به گفته رهبر معظم انقلاب دشمن از همان زمان پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همواره منتظر فرصت و رخنه برای ورود و ضربه‌زدن به ملت ایران است و در قضایای چند روزاخیر دشمنان ایران با ابزارهای گوناگونِ در اختیار از جمله پول، سلاح، سیاست و دستگاه امنیتی هم‌پیمان شدند تا برای نظام اسلامی مشکل ایجاد کنند.

پایان خبر/

URL کوتاه: https://www.farcenews.com/?p=1187

نویسنده در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۶. در زیر مجموعه عمومی. شما می توانید تمام پاسخ ها به این پست را دنبال کنید از طریق RSS 2.0. شما می توانید نطر ارسال کنید

ارسال پاسخ

آخرین نظرات

  • فرزند ایران: چه ربطی به لزبین بودن داشت
  • ابوالفضل: این که بهشت روگفت نه اینجا
  • محمد: من دوست دارم در این فیلمهای اسلامی بازیگر باشم. کجا باید بیام تست بدم؟
  • محمد: هر کسی که گفته اجنه ترسناک هستند بلانسبت گوه زیادی خورده هیچ موجودی ترسناک…
  • عمر: هر چی راجع به صفویه گفته ، کاملا درست و مستنده .